понеділок, 25 квітня 2016 р.

Школа молодого бібліотекаря



        Розуміючи гостру потребу в підвищенні кваліфікації шкільних  бібліотечних працівників,  методичний центр відділу освіти  спільно із районною  бібліотекою для дітей організовує  цікаві професійні заходи: заняття у школі молодого бібліотекаря  та семінари. Питання, що розглядаються,  завжди актуальні за змістом,  допомагають вирішити  проблеми практичної роботи. Нещодавно на базі районної бібліотеки для дітей  проведено заняття  школи  молодого бібліотекаря « Форми і методи  популяризації  літератури з питань  національно-патріотичного виховання серед школярів». З консультацією  виступила  заступник директора по роботі з дітьми Топольницька О. І.
         Шкільним бібліотекарям  було надано  методичні поради з  питань наочної популяризації  літератури серед  читачів-дітей. Бібліотекарі шкільних книгозбірень  мали можливість наочно переглянути  різноманітні за змістом і формою книжкові виставки.
         Шкільним бібліотекарям надано методичні поради зі складання заходів  по національно-патріотичному вихованню  та відзначенню  30-річчя  аварії на Чорнобильській АЕС.

Немає коментарів:

Дописати коментар