пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Посвята в читачі


Традиційно під час тижня дитячого читання в районній бібліотеці для дітей проходить захід «Посвята в читачі». Учні 1-В класу з класоводом Миронюк Т.А. завітали до нашої книгозбірні. Адже хорошими учнями можна стати лише тоді, коли багато читати. З книг ми дізнаємося багато цікавого про таємниці природи, про минуле та сучасне нашого народу. Людина, яка любить і вміє читати, має розумних, добрих і вірних друзів. Ці друзі – книги. З книгою ми зустрічаємось з раннього дитинства і не розлучаємось до самої старості. Про це розповідала дітям завідуюча районною бібліотекою для дітей Топольницька О.І.
         Олександра Іванівна повела першокласників бібліомістечком, розповідала і показувала їм таємниці розстановки книг, знайомила із правилами поводження з книгою. Діти разом з дорослими здійснили незабутню подорож у книжкове царство, познайомились з його мешканцями ближче.
         Бібліотекарі вручили першокласникам дипломи «Читача районної бібліотеки для дітей» і побажали бути активними читачами. І нехай книги стануть вашими друзями на все життя. Людина, яка любить читати – щаслива, тому що поруч із нею найкращий друг і порадник – книга.

Немає коментарів:

Дописати коментар