пʼятницю, 13 квітня 2018 р.

Ми до тебе, казко, в гості завітали


                                                  

                                                  Добрий день, вітаєм вас.
                                                                    Настає дозвілля час.
                                                                    Діти наші, не зівайте.
                                                                         Добру казку починайте       
         Діти дуже люблять читати і слухати казки. Казка жила, живе і вічно буде жити. Вона  буде існувати  стільки, скільки будуть жити люди. Тому  сьогодні ми  разом  з учнями 3-Б класу ( учитель   Гичун Л. П.) побуваємо у казці. Ще раз  перегорнемо сторінки  улюблених книжок. Зустрінемось із  улюбленими героями і, звичайно, побачимо, як,  у котрий раз, добро перемагає зло.
         Діти  впізнавали  казкових героїв за  надісланими телеграмами,  відгадували казкові загадки від казок,  співали пісні наших героїв,  приймали участь у конкурсі «Скільки героїв – назвіть»,  працювали із ілюстраціями до казок «З якої казки ці герої».

         Цікаво і захоплююче  пройшов конкурс «Книжкові  майстри».  Члени  гуртка «Умілі руки» підготували паперові  поробки героїв із  казок «Колосок», «Ріпка», «Троє поросят», а учні повинні були  підібрати героїв і сказати з якої вони казки.
         Казка – це дитинство людства і  його мудрість. Читайте і слухайте казки, читайте і  переказуйте. Нехай  вони  ідуть по світу і нехай живуть  серед нас і після нас, хай  виховують нас  і вчать, як треба жити по правді.

Немає коментарів:

Дописати коментар