вівторок, 20 жовтня 2020 р.

Сторінками всесвітньовідомих коміксів


 

Дорогі друзі !

    До вашої уваги не звичайні книги - неймовірні та захоплюючі комікси. У всьому світі діти обожнюють комікси. І, звичайно, було б нечесно позбавити дітей України можливості читати такі книги. Саме тому команда Маряни Кондзелки переклала та видала для вас світовий бетселер про Джеронімо Стілтона.

    Комікси, які обрали для вас,- не поодинокі книги. Це ціла серія пізнавальних та водночас веселих історій, у які ви поринете разом із симпатичними героями-ерудованою мишкою на ім”я Джеронімо Стілтон та його друзями.Разом із головними героями помандруєте у Єгипет на будівництво величного монумен-ту – Сфінкса, відкриєте секрети Колізею та Ейфелквої вежі, зрозумієте, ким були Моцарт та Марко Поло, дізнаєтеся про паровий двигун та перший друкарський верстат і ще багато-багато цікавого.

   Найголовніше- ви зрозумієте, чому діти так люблять комікси. З кожною новою сторінкою перед вами відкриватимуться неперевершені малюнки, що разом із цікавими історіями перенесуть вас у минуле та допоможуть якнайкраще зрозуміти прочитане.

  Тож не зволікайте, а хутчіше гортайте сторінки, уважно розглядаючи малюнки та вчитуючись у текст, вирушай у нову пригоду!

  До зустрічі у дитячій бібліотеці!

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар