середу, 25 листопада 2015 р.

Переможці обласного огляду – конкурсу



Тернопільська обласна бібліотека для дітей провела огляд-конкурс  на кращу книжкову виставку у бібліотеках для дітей,  який був приурочений Всеукраїнському дню бібліотек.
          Метою огляду-конкурсу було стимулювання  професійної активності  працівників  бібліотек, підвищення рівня  професійної майстерності, виявлення творчого потенціалу, а також розширення  жанрово-тематичного спектру документних  експозицій, що організовуються у бібліотеках.
          Районна бібліотека для дітей представила  на огляд  виставку-подорож  «Чудо із чудес». Метою даної експозиції  було допомогти юним користувачам  вивчити  і розповісти іншим  про прекрасні чудеса світу та України. Користувачі нашої книгозбірні разом  з бібліотекарями  мали можливість мандрувати такими  розділами виставки: « Сім чудес світу», «Сім чудес України», «Сім природних чудес Тернопілля», «Природні дива Заліщанщини», «Чудеса повір повсюди…», «Пошук нової сімки».
          При розкритті  розділу  «Природні дива Заліщанщини» бібліотекарям багато матеріалу  надали спеціалісти Дністровського  каньйону.
          Крім книг і періодичних видань виставку доповнювали  поробки членів  гуртка  «Умілі руки». Робота наших працівників була достойна оцінила членами журі огляду-конкурсу.  Ми стали переможцем у номінації
«Найнестандартніший дизайн виставки»,  за що  нагороджені грамотою та подарунком.

Немає коментарів:

Дописати коментар