середу, 20 червня 2018 р.

Матусю, сонечко моє…


Мама, мати, матуся…Скільки спогадів і тепла таїть це слово, бо ним ми звертаємось до найближчої, найдобрішої, найкращої, наймилішої для нас людини. Тільки вона нічого не пожалкує для своєї дитини, це вона в хвилину небезпеки ніколи не згадає про себе, все віддасть для того, щоб жилося їй краще.
Найкращій, найлюбимішій людині бібліотекар районної бібліотеки для дітей та класний керівник 2-Б класу Заліщицької державної гімназії провели у зеленому класі Свято матері «Подаруймо нашим мамам пісню, щастя, радість, сміх».

Гімназисти присвячували любій ненці вірші, пісні, в яких  слово «мама» росте з ними тихо, як ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить вечорова зоря. В усіх присвятах ми бачимо маму на зорях – вранішніх і вечірніх. І сама вона стала зорею, образом усього життя – незгасним і немеркнучим у памяті.

Наталія Михайлівна побажала всім – дорослим і дітям памятати про тих, хто дав нам життя, цінувати їх, бо життя їхнє не вічне, щоб не довелося потім карати себе за те, що не сказав, чи не зробив. Бібліотекар закликала дітей берегти своїх матусь, бути їхньою опорою і надією.
Присутні мали можливість переглянути книжкову виставку «До матері наш вічний голос», яку організували працівники дитячої книгозбірні.

Немає коментарів:

Дописати коментар