понеділок, 25 червня 2018 р.

У книжок нема канікул


Літо – час шкільних канікул, коли діти відкривають світ і себе в цьому світі. Щорічно наша бібліотека, яка обслуговує дитяче населення, розробляє і реалізовує Програму літніх читань. Літні читання сприяють створенню комфортного бібліотечного середовища, популяризації нових книг, проведенню цікавих заходів, творчих конкурсів, Інтернет-спілкуванню.
         Якщо протягом навчального року у школярів переважає «ділове читання», то влітку весь свій вільний час діти можуть присвятити читанню і улюбленим захопленням. Програма розрахована на роботу з дітьми різного віку. В її рамках бібліотека займається залученням дітей і підлітків до читання кращих художніх, науково-пізнавальних книг, за допомогою творчих конкурсів створює умови для читацького розвитку.
         До уваги юних читачів бібліотекарі будуть організовувати і проводити різноманітні масові заходи через книжкові виставки, літературні жмурки, прем’єри нових книг, експрес-подорожі, літературні ігри, конкурси читацьких симпатій, в яких будуть приймати участь дітей різних вікових категорій.
         Запрошуємо юних читачів та гостей міста відвідати нашу бібліотеку та стати учасником запланованих заходів.

Немає коментарів:

Дописати коментар