середу, 11 жовтня 2017 р.

За здоровий спосіб життя



   Формування основ здорового способу життя є одним з основних напрямів виховної роботи бібліотеки.

   Під час місячника шкільних бібліотек, який проходить на протязі жовтня під девізом «За здоровий спосіб життя», завідуюча районною бібліотекою для дітей Топольницька О.І. разом із бібліотекарем ЗОШ №2 Верхолою Г.П. провели годину-застереження «Серйозна розмова про наркотики». Олександра Іванівна доступно розповіла учням 8 класу про наркотичні речовини та їх шкідливість. Вона повела дітей у сиву давнину, коли люди звернули увагу на те, що деякі речовини мають особливий вплив на людину. Вона розповіла, які фактори впливають на початок вживання наркотиків серед дітей та молоді; звернула увагу до яких наслідків призводять наркотики.

   У дискусійній бесіді учні пояснювали своє ставлення до різних життєвих ситуацій, в які часто потрапляють діти. Висловлювали свої думки і почуття щодо проблеми та поведінки своїх ровесників.
   У заключному слові бібліотекар районної бібліотеки для дітей наголосила на низку проблем які породжує наркоманія, з якими самотужки не справитись. Тож чи варто сворювати собі їх.

Немає коментарів:

Дописати коментар