вівторок, 16 травня 2017 р.

До матері наш вічний голос



 

                                                 День Матері і день весни ясної
                                                 Квітує травень, бджілкою дзвенить.
                                                 День Матері—Мадонни пресвятої!
                                                 Для тебе пісня хай у світ летить!

В Україні День Матері святкують з   1929 року. Спочатку це свято «оселилося» в Галичині. З плином часу воно було дещо забуте, але зараз ми знову шануємо його. Цьому дню учні 1-Б класу Заліщицької  державної гімназії під керівництвом класного керівника Пацарини Н.М. та завідуючої районною бібліотекою для дітей підготували літературно-музичну композицію « Хай сяє сонцем слово «Мати» таке незгасне, вічне і святе». У віршах, піснях, музичних присвятах, танцях гімназисти прославляли найріднішу на Землі людину – маму. Улюблені матусі відчували пошану до їхньої натхненної праці з виховання дитини, любов, повагу, здійснення мрій про те, що їх дитя буде найкраще, найрозумніше, найдобріше. Бо людина починається з добра. Доброта – це велика сила.
Діти розігрували сценки з різних життєвих ситуацій, в яких їм завжди допомагають дивовижні люди – мами. У них живе  незбагненна сила, яка їх робить напрочуд сильними, витривалими, мужніми.
До цього свята готувались усі. Діти з учителями власноруч виготовляли подарунки, дипломи, які дарували своїм найдорожчим матусям.
Під час підготовки до заходу використовувались матеріали із книжкової полиці «До матері наш вічний голос», оформленої працівниками районної бібліотеки для дітей.
        


Немає коментарів:

Дописати коментар