вівторок, 5 липня 2016 р.

Архітектура – різновид мистецтва



    
З нагоди Дня архітектури для читачів районної бібліотеки для дітей  працівники організували і провели  цікаву годину  «Архітектура – різновид мистецтва»
      Бібліотекар коротко розповіла про архітектуру, як різновид мистецтва, що має в собі  елементи інших мистецтв. Вона використовує  всі досягнення людства і створює  середовище, в якому ми живемо. Діти  дізналися, що архітектурними пам’ятниками суспільство захоплюється з давніх-давен. Адже твори архітектури,  прикрашаючи непомітні вулиці і будівлі, роблять їх привабливими.
       Під час огляду  книжкової виставки «Чудо з чудес» дітей  ознайомлено з  архітектурними  спорудами  стародавнього світу  «Сім чудес світу». Присутні не тільки  мандрували  книгами, а наочно побачили   макет  єгипетської  піраміди, Александрійського  маяка, які  виготовили з  пазлів члени гуртка «Умілі руки» ( керівник, бібліотекар молодшого абонементу Голоден Л. І.)
         Із захопленням  користувачі слухали розповідь  юних гуртківців Голоден Степана та Михайла, які розповідали про виготовлені ними архітектурні споруди із пазлів.
       Брати показували свої роботи  і розказували про техніку складання споруд. До уваги  відвідувачів  «Колізей», «Букінгамський палац», «Одеський Національний Академічний театр Опери та Балету, «Статуя Свободи», «Палац Ластівчине гніздо», « Базілік св. Петра», «Тауерський міст в Лондоні», «Капітолійський холм», «Готель в Дубаї», «Будинок
Сіднейської опери», «Ейфелева вежа».
        Сподіваємось, що серед  маленьких наших читачів є майбутні  архітектори, які вже сьогодні  плекають  творчий запал  і  втілюють в життя цікаві  проекти та ідеї.

Немає коментарів:

Дописати коментар