вівторок, 5 липня 2016 р.

Мрії про Україну: дитячий погляд



      З метою  формування у майбутнього покоління  високої  громадянської свідомості, сприяння національно-патріотичному  розвитку особистості, ідентифікації з державою,її  історією, культурою та розвитком  фонд Миколи
Томенка та Національна бібліотека України  для дітей  організували  конкурс серед читачів-дітей 10-12 років  та 13-16 років  у трьох номінація «Прозові твори», «Поетичні твори» та «Малюнки».
      Активну участь у конкурсі  прийняли і читачі-діти Заліщицької ЦБС. Кращі роботи було надіслано на розгляд  обласного журі. До Тернопільської обласної  бібліотеки для дітей надійшло  76 конкурсних матеріалів від 50 учасників. Учасники конкурсу у своїх роботах висловили любов до України, до рідного  краю, передавши через перо та яскраві фарби свої  емоції. У поезії, прозі, малюнках діти мріють про мир в Україні, хочуть її бачити вільною, процвітаючою, «де чутно сміх і радість звідусіль», «здоровою, щоб нація була», « і де цінують розум й глибину душі».
         Серед  переможців й наші читачі, Халявко Ганна та Золота Сніжана із Іване-Золотого.   Ганна стала  переможцем у номінації «Поетичні твори» – 2 місце, а Сніжана – у номінації  «Малюнок» – 3 місце. Їхні роботи будуть направлені до Національної бібліотеки  України для дітей для участі ІІ  Всеукраїнському турі  конкурсу.
       Щиро вітаємо наших переможців, бажаємо їм  продовжувати зберігати пам'ять про історію  свого народу, любити і шанувати свій рідний край.

Немає коментарів:

Дописати коментар