пʼятниця, 18 вересня 2020 р.



Міжнародний день миру. Це важливе свято для будь-якого мешканця нашої планети. Основною думкою цього дня є теза: «Пробач, і ти отримаєш мир». Символом міжнародної солідарності всіх людей світу є дзвін миру, який був відлитий з монет, що пожертвували діти усіх континентів. Звук цього дзвону – це нагадування людям, що найцінніше в житті – саме життя.

        


Працівники районної бібліотеки для дітей відкрили книжкову виставку-застереження «Заради миру на землі», на якій представлені книги, що висвітлюють події боротьби нашого народу в роки Другої світової війни, трагічні сторінки війни, що йде на сході нашої України; про біль і мужність тих, хто воював за мир, хто віддав своє життя в ім’я світлого мирного майбутнього.

        


Тож шануймо і любімо свою прекрасну, рідну неньку Україну, зберігаймо славні традиції, звичаї нашого народу, пам’ятаймо завжди і скрізь, що ви – діти козацького роду, славних пращурів великих, що не корились ні мечу, ні кулеметному вогню, а свято вірили у світле майбутнє своєї державності. 

Немає коментарів:

Дописати коментар