середа, 22 січня 2020 р.

Книжкова хуртовина «Різдвяне диво»


Зима. Навколо біліють сніги. Дерева обсипані інеєм і сяють самоцвітами від першого променя січневого сонця. В цю прекрасну пору року українці святкують багато свят.
Зимові свята – найулюбленіші для дітей. У ці дні можуть збуватися найпотаємніші мрії кожного, трапляються неймовірні пригоди і відбуваються чудеса.
Книга «Зимові дива» розповідає про захоплюючі події, що відбуваються на зимові свята, які надовго залишаються в душі кожної дитини, як спомин про найкращі дарунки матінки зими.
Розповіді про різдвяне диво, що його творять не лише Божественне втручання в земні справи, а й людські доброта, прощення та милосердя зібрані в книжці «Різдвяна ніч».

У збірці М. Петренка «Карпатські колядники» відомого львівського поета постають славні Довбуша онуки, линуть колядки. Тут – непідробна любов до людини, до всього живого.
«Щедрий вечір» – книга із колядками і щедрівками, по сівалками для наймолодших читачів.

У збірнику «Зимові казки» юний читач познайомиться з незвичайними, таємничими  пригодами в Різдвяні дні. У книжці – казки для дітей різного віку. Зовсім юні будуть захоплюватися сюжетом, старші – поетичністю думок. Кожен з дітей знаходить у них своє заповітне, чарівне.
Тож пориньмо у чарівну атмосферу книжкового Різдва. Переконаймося скільки чудес, прекрасних і радісних твориться під час Різдвяних свят.

Немає коментарів:

Дописати коментар