вівторок, 15 жовтня 2019 р.

Вічне життя книги!

                                               
                                              Бібліотека - це той храм, де завжди                                                                    народжується і зберігається духовність.
                                                                        В. Сухоминський
            





Учора, 8 жовтня, учні 4-Б класу Заліщицької державної гімназії разом з класним керівником Пацариною Н.М. відвідали Заліщицьку районну бібліотеку для дітей у рамках проведення місячника шкільних бібліотек. На відверту розмову про роль книги в житті сучасної людини гімназистів запросили завідувач бібліотеки Топольницька О.І. та бібліотекар Заянчковська Г.І.. Діти щиро спілкувалися як з дорослими, так і між собою, обговорюючи дискусійні питання:
 " Чи потрібні бібліотеки в XXI столітті?", " Якою має бути книгозбірня майбутнього?".



Під час діалогу 95 відсотків опитаних твердо відповіли, що роль бібліотеки й книги зокрема у всі часи буде вагомою. Окрім того, гімназисти поділилися своїми баченнями щодо оновлення бібліотечних приміщень та книжкового фонду відповідно до запитів сучасного читача.
   На завершення бесіди Галина Іванівна запропонувала оглянути інформаційний дайджест "Що читають твої ровесники".
   Мети досягнуто: книжкова полиця з  популярними  серед підлітків виданнями спорожніла, а діти, натхненні і щасливі, поспішали додому, щоб швидше причаститися до прекрасного.



   

Учні 4-Б висловлюють вдячність працівникам дитячої книгозбірні за цікаву годину спілкування та клопітку роботу в популяризації книги.

Немає коментарів:

Дописати коментар