четвер, 16 травня 2019 р.

Ми – єдині і по духу, і по крові


На виконання Постанови Верховної Ради України «Про відзначення 100-річчя проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки та проведення Всеукраїнської естафети єднання та до Року Соборності України» Тернопільська обласна бібліотека для дітей та Обласний комунальний заклад «Харківська обласна бібліотека для дітей» виступили організаторами міжрегіонального конкурсу дитячої листівки «Ми – єдині і по духу, і по крові», який проводиться за участі дітей, що проживають у Тернопільській та Харківській області.
Конкурс проводиться з метою виховання любові до Батьківщини, формування у дітей громадянських патріотичних почуттів, національної свідомості, поваги до культурної спадщини та традицій, розвитку творчого потенціалу у дітей, підвищення значення дитячих бібліотек у процесі соціальної адаптації дітей.
Користувачі Заліщицької районної бібліотеки для дітей прийняли активну участь у конкурсі. Найбільшу кількість підготували учні 2-В класу ЗОШ №1 міста Заліщики, класний керівник Миронюк Т. А. Кращі з них, роботи Гаврилюка Івана, Матвіїв Христини, Курика Владислава, Ковальчук Софії, Котика Захара, Тумак Вікторії, Дениса Владислава надіслані до обласного організаційного комітету (Тернопільська обласна бібліотека для дітей).
Працівники районної бібліотеки для дітей висловлюють вдячність учителям молодших класів ЗОШ №1 м. Заліщики за підтримку та допомогу у організації конкурсу «Ми – єдині і по духу, і по крові».

Немає коментарів:

Дописати коментар