середу, 20 вересня 2017 р.

Хто багато читає, той багато знає



          У таємний незвіданий  Всесвіт
          Шлях нам, мудрая книго, вкажи

         Популяризація  книжкових багатств та  виховання дітей -  найважливіше  завдання  бібліотеки, що обслуговує юних  користувачів, адже це майбутнє нашої країни.
         Дотримуючись  цього   принципу,  працівники районної  бібліотеки для дітей виховують  у юних  любов до книги через різноманітні форми  масової роботи .

Нещодавно дитячу книгозбірню  відвідали гості нашого міста, що   
відпочивають  і оздоровлюються  у дитячому санаторію. Вони  мали можливість оглянути бібліотеку, ознайомитися із  книжковими виставками різної тематики.
         Бібліотекар Топольницька О. І. запросила  присутніх здійснити подорож у Місто Всезнайок. Для цього вона з дітьми провела  інтелектуальну гру «Найрозумніші». Діти  налаштувались і зосередились  на активну роботу, де  вони застосовували  свої знання в різних нестандартних  ситуаціях. Гра проходили  за двома турами: «Народна скарбника» та «Галузі знань».
         У першому турі діти розгадували загадки, закінчували прислів’я,  за  опорними словами  відвідували  назву народної  казки.  У другому турі гості нашої бібліотеки  показали  відмінні знання з  математики,  української мови та  спорту.
         Олександра Іванівна  подякувала дітям,  вчителям, які  приїхали  до нас  із села Реве Бориспільського району Київської області, за любов до книги і читання, через які вони  пізнають і черпають багато знань для себе.
         Висловлюємо слова подяки керівникам  санаторію та бібліотекарю Рибак   Наталії  за сприяння в організації  відвідування нашої бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар