понеділок, 6 липня 2015 р.

Книга – мудрий друг



        

       Коли любиш  читати, життя стає  цікавішим. У тебе з’являються  друзі, - герої книг та  їх автори: Вони, завжди  порадять, підтримують, допоможуть. У душі ніби відчиняються  потаємні віконечка, і ми бачимо  навколишній світ по –іншому . Навіть  страшно уявити, щоб було б якби в одну мить зникли всі книги « Без  них життя стане  нецікавим, а  людина-сліпа, як день без сонця. Сила книжки  безмежна. Вона – мудрий друг, який ніколи не зрадить. Не вміє говорити, а розповідає про чудеса, відповідає на запитання,  пробуджує  мрію»

         Саме про це розповідала заступник директора по роботі з дітьми  учням 2-В класу ЗОШ № 1 під час бібліотечного уроку «Мандрівка книжковим містом». Бібліотекар  познайомила дітей із  книжковими виставками, які  оформлені для  найменших читачів, доводила необхідність повсякденного читання, виховувала  поважне ставлення до книжок, розвивала   культуру читання.

         Діти взяли участь  у дискусії. Книга – це …» під час якої доводили значення книги та читання у їхньому житті. Всі  прийшли до єдиної думки, що з книгою можна  потрапити у далеке минуле, побувати в майбутньому, зазирнути в різні курочки світу. Книга – мудрий друг, який не зрадить ніколи.

Немає коментарів:

Дописати коментар