середу, 13 травня 2015 р.

Враження від виставки



        Читачі районної бібліотеки для дітей мали можливість відвідати виставку «Разом», яка експонувалась в Заліщицькій державній гімназії
ім. братів Гнатюків. Виставку представляють Конгрес національних громадян України та ГО Київський освітній центр  «Простір толерантності».
         Екскурсоводи, учні навчального закладу,  розповіли про сучасність та історію національних громад України. Молоді люди різних національностей  ( вірмени,  греки, українці,  кримські татари, євреї, роми, росіян,  румуни,  угорці, болгари, німці,  біженці та шукачі притулку) розповідають про своє життя в Україні.  Інтерв’ю, з молодими людьми доповнюються історичною інформацією. Герої виставки дозволили  нам зазирнути в їхнє життя: почути їх думки про себе та свою родину, про самого себе.  Кожен з них є особистістю, яку поєднує не тільки громадянство, а розуміння одне одного, сприйняття їх такими, якими вони є, відчуття  потреби у спілкуванні, у взаєморозумінні,  рівності прав і людської гідності, адже толерантність – основа демократичного суспільства.   

Немає коментарів:

Дописати коментар