вівторок, 23 грудня 2014 р.

Зустріч з Миколаєм



 19 грудня Миколай, якого за добрі справи церква нарекла Святим, сходить на Землю і розносить дітям подарунки. Саме цьому святому учні 2-В класу ЗОШ №1 ім. О. Маковея під керівництвом класовода Миронюк Т.А. присвятили літературну подорож "Кожну хаточку – домівку чемним дітям під голівку ласку Божу залишає Миколай".


Святково прикрашена сцена: Чарівниця Зима та ведуча свята розповідають присутнім про прихід зими, про зміни, які відбуваються в природі і запрошують на сцену сніжинок, які покривають пухнастим снігом стрункі ялиночки. Біля ялинок збігаються лісові звірята та чемні дітки, які з нетерпінням чекають на Миколая. Йому вони розказують про свої шкільні справи і просять ангеликів допомогти розшукати Святого Миколая. На сцену у супроводі ангеляток заходить довгожданий гість, який дякує школярам за їх дзвінкоголосий спів та добрі справи і обдаровує чемних діток подарунками.

Бібліотекар районної бібліотеки для дітей Голоден Л.І. відкрила тематичну полицю «Я чекаю тебе, Миколаю», з якої юні читачі мали можливість більше дізнатися про Святого Миколая. Крім книг та журналів, на полиці були виставлені поробки членів гуртка «Умілі руки» та учнів дитячої художньої школи.

Свято сподобалося і дітям і дорослим, бо у цю ніч всі хочуть бути щасливими: і ті, хто робить подарунки, і ті, хто їх приймає. Бо найбільше щастя – це творити добро.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар