середу, 27 листопада 2019 р.

Ми – єдині і по духу, і по крові


На початку року Тернопільська обласна бібліотека для дітей та Обласний комунальний заклад «Харківська обласна бібліотека для дітей» за підтримки Управління культури і туризму Харківської обласної державної адміністрації з нагоди відзначення 100-річчя проголошення Акта злуки УНР і ЗУНР оголосили Міжрегіональний конкурс дитячої листівки «Ми – єдині і по духу, і по крові».
         Конкурс проводився з метою виховання любові до Батьківщини, формування у дітей громадянських патріотичних почуттів, національної свідомості, поваги до культурної спадщини та традицій, розвиток творчого потенціалу, підвищення значення дитячих бібліотек у процесі соціальної адаптації школярів.
         Наша бібліотека для дітей теж приймала участь у конкурсі. Шість кращих робіт було надіслано до ТОБД. Серед 93-ох конкурсних матеріалів дві роботи наших читачів визнано кращими: робота учня 3-В класу ЗОШ №1 Гаврилюка Івана у номінації «Еколистівка» зайняла І місце, а Дениса Владислава із цього ж класу – ІІІ місце у номінації «Паперова листівка». Переможців нагороджено Похвальними листами та подарунками.
         Працівники районної бібліотеки для дітей завдячують класному керівникові Миронюк Т. А. за підтримку, розуміння та активну участь у конкурсах.

Немає коментарів:

Дописати коментар