понеділок, 3 червня 2019 р.

Дитинства чисте джерело


«Мені здається, що одна з найбільших удач
у житті людини – щасливе дитинство»
Агата Крісті

У перший день літа ми традиційно відзначаємо Міжнародний день захисту дітей, одне з найдавніших міжнародних свят.
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в бібліотеці оформлено книжкову виставку, де викладено видання щодо історії і значення. Матеріали інформують юних користувачів книгозбірні про їхні права, визначені Конвенцією та навчають ставитися з повагою до себе та оточуючих.

Працівники бібліотеки разом з вихователями дитячого садочку №1 провели на свіжому повітрі спортивну карусель «Веселимося, граємось, спортивне літечко вітаємо».

Для юних читачів бібліотеки біля книжково-ілюстративних виставок «Я – красне літечко, сонечком багате», «В літні пригоди з цікавою книжкою»
 проведено огляди літератури, під час яких знайомили з різноманітними книжковими виданнями для дітей: енциклопедіями, довідниками, науково-популярними виданнями, пригодницькими та фантастичними творами.

         Для найменших відвідувачів бібліотеки провели книжковий флешмоб «Цікавий світ казки», під час якого діти розповідали про улюблених казкових героїв, демонстрували малюнки до прочитаних казок, приймали участь у грі-вікторині «Відгадай казкового героя».
         На цьому Свято дитинства не завершується, адже попереду найулюбленіша пора усіх школярів – літні канікули, але книга влітку не відпочиває, як і бібліотека.
 


Немає коментарів:

Дописати коментар