пʼятницю, 23 лютого 2018 р.

Найменші читачі





         Сьогодні весь світ стоїть перед проблемою збереження інтересу до книги. Вона повинна якомога раніше увійти в світ дитини, робити його цікавим, повним незвичайних відкриттів.
          Це питання посідає певне місце в роботі нашої бібліотеки. На молодшому абонементі оформлено книжкові виставки, відкриті тематичні полиці, на яких поруч із книгами мають місце іграшки, картинки, поробки. Знайомство дітей з дитячою літературою проходить через читання у вільній формі. Нещодавно бібліотекар Голоден Л.І. провела чергове знайомство з книгою. Вона читала дітям казку, а вони серед різноманітних іграшок вибирали казкових героїв даного твору.
         Роль читання в розвитку дитини дошкільного віку дуже велика: читання, розповідання, переказування художньої літератури дитині-дошкільнику має величезний вплив на інтелектуальний, розумовий, творчий розвиток, розвиває художньо-мовні навички, передає уявлення про життя, працю, про ставлення до природи, привчає до трудової діяльності.
         Тож хай любов до дітей кожного з нас буде розумною, духовність – справжньою, а доброта – не безмежною, тоді засіяні зерна доброти заколосяться вдячністю!

Немає коментарів:

Дописати коментар