вівторок, 28 листопада 2017 р.

Україна пам’ятає



 



    Людина не живе в одному часі, а у трьох часових вимірах: у минулому, сьогоденні та майбутньому. Дорога у майбутнє пролягає через минуле.
   У світі немає іншої країни, крім України, де кожний метр землі вкритий безіменними могилами. Тільки пам’ять – це та нескінченна книга, в якій записано все: і життя людини, і життя країни. Особливо вражають сторінки, де смертельним шрифтом вкарбовано слова: «голод», «голодомор».
   З болем згадували учні 4-А класу, класний керівник Колодницька О. Ю., страшні муки й переживання українського народу; розповідали спогади про тих, хто залишив земне життя в пекельних муках.
   Гімназисти мали можливість ще раз згадати пекло, створене в Україні на початку 30-х років ХХ століття; послухати страшні наслідки цієї трагічної сторінки життя.

   Присутні мали можливість переглянути книжкову виставку «Душа розіп’ята на хресті»; ознайомитись із книгами , які є у фонді районної бібліотеки для дітей , які розкривають трагічне минуле нашого народу, «білі» та «чорні» сторінки історії  нашої країни.
   Година пам’яті "Україна пам’ятає", яку підготували і провели працівники районної бібілотеки для дітей та класний керівник Колодницька О. Ю., виховує здатність кожної дитини на скорботу та пам’ять про мільйони загублених життів співвітчизників.

Немає коментарів:

Дописати коментар