неділю, 2 липня 2017 р.

На зустріч з читачем



       

  Проведення дозвіллєвих заходів поза стінами бібліотеки – нова і важлива  тенденція в організації роботи  бібліотеки влітку. Принцип цих заходів – не варто  чекати, коли читач прийде в бібліотеку, потрібно йти
назустріч.
         Днями  працівники районної бібліотеки  для дітей  відвідали обласний дитячий санаторій, де відпочивають і оздоровлюються діти з нашої області.  Для них бібліотекарі організували  і провели дозвіллєву  хвилинку «Цікаве про Україну». Топольницька О. І.  коротко розповіла  про історію нашого міста, а далі повела дітей Україною  – такою прекрасною, різною, талановитою. Присутні мали можливість  пригадати і дізнатися  цікаве з історії, почути маловідомі історичні та унікальні факти про Україну.
         Розповідь бібліотекаря  доповнювали присутні під час вікторини «В моєму серці Україна». Тут  вели розмову про найдорожче серцю  кожної людини – Батьківщину, її героїчне минуле, сучасне, солов’їну мову та чарівну природу, народні  звичаї та традиції.
         Працівники районної бібліотеки для дітей  щиро вдячні  бібліотекарю оздоровчого закладу  Рибак Наталії за сприяння у  проведенні заходу.

Немає коментарів:

Дописати коментар