четвер, 3 листопада 2016 р.

Тепла зустріч у бібліотеці

  У Заліщицькому районі перебувають вчителі з Луганської області, які прибули  з місією культурного і педагогічного обміну в рамках реалізації Всеукраїнського проекту "Змінимо країну разом".
 Гості зі Сходу Л. В. Бабічева та І. В. Гладкова - вчителі початкових класів днями відвідали районну бібліотеку для дітей.
  Уважно слухали педагоги розповіді бібліотекарів про форми роботи з дітьми у наших бібліотечних установах. Особливе зацікавлення викликали у них питання про залучення до активного читання не тільки учнів, але і їх батьків. Спільною для нас є проблема систематичного наповнення бібліотечних фондів книжковими новинками.
 Заступник  директора по роботі з дітьми Топольницька О. І. розповіла гостям про тісну співпрацю бібліотекарів з педагогами загальноосвітніх закладів міста.
Усі ми зійшлись на думці, що маємо спільну мету і відповідальне завдання - виховання любові до рідної мови, історії та культури, до української книги в юних громадян, їхніх батьків, і в повсякденній співпраці з громадськістю.

Немає коментарів:

Дописати коментар